Valmennuksella tehoa harjoittelujaksoihin

Joukko harjoittelukäytäntöjen kehittämisestä kiinnostuneita yritysten edustajia ja opettajia kokoontui kahtena keskiviikkona loka-marraskuun vaihteessa Koulukadun toimipisteeseen harjoitteluvalmennukseen. Valmennus on osa KOTE – Koulutus ja työelämä kohtaavat hanketta. Iltapäivien aikana käytiin läpi koko harjoitteluprosessia tavoitteineen, sisältöineen, haasteineen, lomakkeineena, arviointeineen ja erilaisine vuorovaikutustilanteineen. Lehtorit Pirkko Timonen Hotelli- ja ravintola-alan koulutusohjelmasta ja Mikael Lindell Palvelujen tuottamisen ja johtamisen koulutusohjelmasta luotsasivat lähes kolmeakymmentä eri sektoreiden edustajaa ryhmätöiden avulla paneutumaan harjoittelujen saloihin. Edustettuina olivat hotelleja, ravintoloita, henkilöstöravintoloita, julkisen sektorin ruokapalvelujen tuottajia, neuvontajärjestöjä, sairaaloita, teknokemian yrityksiä, kiinteistöpalveluliikkeitä ja elintarviketeollisuutta. Moninainen joukko verkostui keskenään ja solmi entistä tiiviimpiä suhteita opetushenkilöstöön. Harjoitteluvalmennuksen lisäksi kehiteltiin myös muita yhteistyömuotoja opetuksen tueksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *