RESTO 2010-kisat Mikkelissä 15. – 16.4.2010


Kukonlaulun aikaan alkoi matkamme kohti Mikkeliä ja RESTO 2010-kilpailua. Kisadelegaatioomme kuuluimme tietenkin me neljä joukkueen jäsentä eli Minna, Mikko, Paula ja Krista, sekä opettajamme Mikael Lindell, Petteri Tikkanen ja Pekka Kivipuro. Väsynein tunnelmin saavuimme lopulta Mikkelin ammattikorkeakoulun upeaan päärakennukseen ja ilmoittautuminen alkoi. Kävi ilmi, että tänä vuonna osallistuvia joukkueita on 14, mikä on hieman edellisvuotta vähemmän. Kilpailun teemana oli tänä vuonna kestävä kehitys ja se näkyikin kaikissa kilpailun tehtävissä, sekä mm. tarjoilussa, jossa käytettiin paljon lähiruokaa. Tarjoilut olivatkin aivan uskomattomat ja ei ainakaan kilpailijoille päässyt nälkä yllättämään. Mikkeli oli todellakin pistänyt parastaan!

Kilpailutehtävät olivat haastavia ja mielenkiintoisia. Niissä painotettiin paljon innovatiivisuutta, kestävää kehitystä sekä tuloksellisuutta. Äärimmäisen innovatiivinen joukkueemme kehitti toteutuskelpoisia liikeideoita kestävän kehityksen puitteissa. Kuitenkaan tänä vuonna ei tuomaristo ollut valmiita tulevaisuuden visioillemme, emmekä päässeet TOP 3:seen. Pettymys oli tietenkin suuri, olimmehan lähteneet kilpailuun voitontahtoisina. Kokemuksena kuitenkin kilpailu on ainutlaatuinen ja uusia tuttavuuksia tuli paljon. Varsinkin spektaakkelimainen gaala-ilta jäi päällimmäiseksi mieleemme.

Haluamme välittää kiitoksemme Mikkelin ammattikorkeakoululle, sen opiskelijoille, luotsillemme sekä viimeisenä muttei todellakaan vähäisimpänä omalle rakkaalle koulullemme.

Kiittäen ja kumartaen TAMKin vuoden 2010 RESTO-kisojen esustusjoukkue,
Krista Jokiniemi, Mikko Ovaska, Minna Matinlauri ja Paula Lahtinen

Lisää infoa ja kuvia tapahtuman kotisivuilta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *