RESTO 2012 Porvoossa

Taas on se aika vuodesta, kun Resto-tietotaitokisat aiheuttavat harmaita hiuksia korkeakouluille.  Opettajien tehtävänä on muodostaa restonomiopiskelijoista neljän hengen ryhmä edustamaan Tampereen ammattikorkeakoulua Porvooseen. Tämän vuoden kisateema on Destination Finland. www.resto.fi
TAMK:ia lähtee tänä vuonna edustamaan rohkea naisnelikko. Palvelujen tuottamisen ja johtamisen koulutusohjelmasta edustusjoukkueeseen valittiin kolmannen vuoden opiskelijat Maarit Esala ja Liisa Loponen. Hotelli- ja ravintola-alan koulutusohjelman opiskelijoista joukkueeseen valittiin Riikka Kumpula ja Heli Ranta.
Ennen kisoja joukkuetta on treenannut kolme kovaa ammattilaista, Mikael Lindell, Petteri Tikkanen ja Pekka Kivipuro, kukin oman alansa asiantuntijoita. Opiskelijat ovat saaneet kuulla villejä tarinoita menneistä kisoista ja paineet menestymisestä ovat kasvaneet. 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *