TTY:N SÄHKÖKILLAN SITSIT 22. – 23.10.2012


Järjestimme Tampereen teknillisen yliopiston Sähkökillan uusille opiskelijoille tervetuliaisjuhlan eli sitsit tiistaina 23.10, esivalmistelupäivä oli maanantaina 22.10.2012. Osallistujia oli noin 90. Järjestimme buffet-tarjoilun, johon kuului vihreä salaatti fetalla, kinkkupastasalaatti, yrttiset patongit, lohkoperunat, jauhelihapihvit, barbeque-majoneesi ja porkkanakakku. Sähkökillan sitsit järjestettiin TTY:n bommarissa eli pommisuojassa Hervannassa.

Vastuualueet jaoimme niin, että Kaisa ja Juuli olivat Koulukadun keittiöllä sekä esivalmistelu – että sitsipäivänä. Taru ja Terhi toimivat salivastaavina bommarissa Hervannassa. Alaisia meillä oli kaikkiaan viisitoista.

Järjestämämme sitsit menivät todella hyvin. Saimme loistavaa palautetta niin työntekijöiltämme kuin asiakkaaltammekin. Sähkökillan tapahtumavastaava sanoi, ettei ole kuuden vuoden yliopistoaikanaan syönyt missään TTY:n tapahtumassa yhtä hyvää ruokaa, ja että bommari ei ole ikinä näyttänyt niin hienolta kuin meidän koristelemanamme. Meidät kutsuttiinkin illan päätteeksi juhlakansan eteen, jossa meitä kiitettiin mahtavasta illasta ja meille annettiin aplodit. Tapahtuman järjestäjät sanoivat olevansa kiinnostuneita siitä, että heille järjestettäisiin jatkossakin vastaavanlaisia juhlia.

Itse koemme, että tapahtuman järjestäminen oli haastavaa mutta ryhmämme toimi hyvin yhteen. Pysyimme hyvin aikataulussa, vaikka muutoksia tulikin viime hetkillä järjestäjien puolesta. Työntekijämme olivat monipuolisia, mikä osaltaan loi onnistuneen illan. Meillä kaikilla tuntui olevan todella hauskaa ja tunnelma oli rento. Olisimme valmiita nyt yhtä kokemusta rikkaampana tekemään vastaavanlaisia tilaisuuksia jatkossakin.

Kaisa, Juuli, Taru & Terhi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *