Ravintolatoiminnan kurssi

Ravintolatoiminta Kurssin aikana jokainen ryhmä sai suunnitella menukokonaisuuden juomineen. Joka kerralla oli jokaiselle jotakin uutta maisteltavaa! Teimme mm. fasaania, kaniinia, hummeria, ruijanpallasta, madetta, etanoita, karitsaa, ankan rintaa, simpukoita… ja valtava määrä viinejä ja drinkkejä. Loppusiivouskin onnistui hupaisasti viinin maisteluiden jälkeen. Päällimmäisinä mieleen jäivät oikeat kypsennyslämpötilat, oikea ajoitus ja kaikki on helppoa, kunhan uskaltaa kokeilla! Kaikkien mielestä kurssilla oli hauskaa ja se loppui aivan liian pian. Sami-ope oli todella innostava ja hänen ansiostaan kaikki oppivat paljon uutta eri raaka-aineista ja niiden käsittelystä. Hurraa Sami!!! Suosittelemme kurssia kaikille ravintolatoiminnasta kiinnostuneille lämpimästi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *