TAMKin vesipäivä

Restonomit

Suomalainen käyttää keskimäärin 90-270 litraa puhdasta vettä päivittäin

Päivä aloitettiin keskustelemalla vedenkäytöstä asiantuntijoiden johdolla. Restonomiopiskelijoiden työstämä hauska Vesiputous-video herätti keskustelua ja hauskuutti yleisöä. Paneeliin saimme vieraiksi erilaisia näkökulmia ja keskustelu oli mielenkiintoista. Vierainamme olivat Olli Soppela, ENVE-opiskelija; Olli-Pekka Haavisto, vesiekspertti, Maan Ystävät Ry.; Hannu Haanpää, Pirkanmaan Vedenkäsittelystä sekä Sini Vuorinen, Tampereen Vedestä. Kiitämme panelisteja ja yleisöä, paneeli oli erittäin onnistunut ja sekä järjestäjät että vieraat tyytyväisiä!

Vähentäjät 

Vähentäjien opiskelijavoimin kuvattu video sai paljon positiivista palautetta, ja toivottiinpa sitä jopa youtubeenkin. Tietovisaamme osallistui monia ja arvoimme oikein vastanneiden kesken Lifefactoryn ekologisen lasijuomapullon. Onnea vielä voittajalle! Tunnelma oli mukava ja vesi maistui hyvältä. Toivottavasti ensi vuonna tapahtumaan osallistuisi enemmän vedestä kiinnostuneita! J

Kiitos paljon kaikille onnenpyörä-rastiin osallistuneille. Onnenpyörä herätti kiinnostusta odotettua enemmän. Haluamme onnitella vielä kerran kylpylälahjakortin voittajaa Michael Koeltia.

Rastimme rentoutumispiste herätti seuraavanlaisia ajatuksia:

”Onni on juosta lämpimässä kesäsateessa nurmikolla paljain jaloin.”

”Onni on pulahtaa viileään järviveteen saunan jälkeen hyvässä seurassa.”

”Water is of great importance for our planet! We need to reduce the amount of usage in our daily life. Let’s save water together!”

Y-kampus kiittää ja kuittaa! J Makuvedet keräsivät kehuja ja herättivät mielenkiintoa. Kävijät inspiroituivat suunnittelemaan omia makuvesitarjoiluja esimerkiksi tulevan kesän juhliin.

Mielenkiintoa herättivät lisäksi eri vesien pH-arvot ja pH:n vaikutus kehoon.

Tiesitkö tämän elintarvikkeen piilovedestä?

Kirjaston aulassa kerroimme eri elintarvikkeiden vesijalanjäljestä ja havainnollistimme sitä käytännön esimerkeillä. Pisteellä kävi kuhinaa koko päivän ja kävijämme olivat kiinnostuneita ja aktiivisia osallistumaan.

PISARA KERRALLAAN, KOHTI TULEVAA!

Yhteiskuntavastuun opintojakso (T440-5)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *