Tulevaisuuden tekijät

Mitä saadaan kun yhdistetään restonomien koulutuspäällikkö Satu Kylmälä, Palvelutilanteiden johtamisen opintojakso sekä viisi voimakastahtoista opiskelijaystävää?

Näistä aineksista syntyy marraskuisena tiistaina järjestettävä kutsuvierastilaisuus, joka tarjoaa kävijöilleen mahdollisuuden tutustua TAMK:n restonomien uusiin tiloihin sekä tulevaisuuden tekijöihin!

kutsut

Innokkaina odotamme mitä tilaisuus tuo tullessaan! Projektin järjestäminen on ollut mielenkiintoista, jopa kutkuttavaa, mutta myös osittain haastavaa.  Mutkat ovat suoristuneet ja vastatuulista olemme ammentaneet voimaa. Onnistumisen iloja on mutusteltu vielä viikkojenkin jälkeen.

Tulevan tilaisuuden järjestäminen on tarjonnut hyödyllisiä vinkkejä nykyhetkeen sekä myöhempää elämää varten. Oppimiskokemuksia on kertynyt niin esimiestyöstä kuin muistakin tehtävistä, esimerkiksi aikataulutuksen sekä menukokonaisuuksien parista. Takana on jo useita tunteja itse tapahtumaa edistävää konkreettista toimintaa sekä suunnittelua. Projektia on työstetty niin viikoittaisissa asiakastapaamisissa kuin yhteisissä kokoontumisissa. Olemme kokeneet tilaisuuden yhdeksi koulutusohjelmamme parhaista anneista, joten sitä on suunniteltu jopa elokuvateatterissa sekä lenkkipolulta saunan lauteille.

suunnittelua

Odotettavissa on lämminhenkinen tilaisuus suussa sulavien suolaisten ja makeiden herkkupalojen kera. Tilaisuus pyörii Tampereen Ammattikorkeakoulun arvojen sekä uuden opetussuunnitelman teemojen ympärillä. Yksi teemoista on laajentaa toimivaa yritysyhteistyötä projektien muodossa myös jatkossa. Toivomme paikalle runsasta osallistujamäärää tutustumaan tulevaisuuden osaajiin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *