NOPEAN KONSEPTOINNIN PAJA KANGASALAN KUOHUSSA SYKSYLLÄ 2014

NOPEAN KONSEPTOINNIN PAJA KANGASALAN KUOHUSSA SYKSYLLÄ 2014imagesCANSYC9T

Elokuun lähestyessä loppuaan ryhmä TAMK:n opiskelijoita kokoontui nopean konseptoinnin pajaan Kangasalle. Joukossamme oli kahdeksan toisen vuoden restonomimonimuoto-opiskelijaa, yksi restonomiksi opiskeleva päiväopiskelija sekä kolme viimeisiä opistopisteitään mielivää YAMK-opiskelijaa. Toimeksiantajamme oli Kangasalan uimahalli Kuohu.

 

Uimahallin toimitusjohtaja Paula Liinoja esitteli meille uimahallin toimintaa sekä sen kanssa yhteistyössä toimivat yritykset. Toimeksiannoissa toivottiin Kuohun markkinoinnin ja sosiaalisen median kehittämistä sekä asiakaspalvelun ja asiakastyytyväisyyden kehittämistä. Siispä joukkomme jakaantui kahdeksi tehokkaaksi tiimiksi. Osa kävi virkistäytymässä allasosastolla ja osa haastatteli asiakkaita sekä Kuohun työntekijöitä. Tämän jälkeen työstimme kokous-ja juhlapalveluihin liittyviä mahdollisuuksia sekä helppokäyttöiset ohjeet netti- ja facebook- sivujen luomiseen ja ylläpitoon. Vertailimme myös Pirkanmaan sekä koko Suomen uimahalleja ja niiden hinnoittelua. Lisäksi annoimme kehitysehdotuksia hallintoon, kahvila Pisaran toimintaan sekä muutenkin talon viihtyvyyteen ja toimivuuteen liittyen.

 

Neljä pitkää päivää ryhmämme työskenteli tiiviisti ja saimme yhteispelillä tuotettua toimeksiantoon vastineet. Tehtävää ratkottiin iltaisin ja pitkälle yöhön, jopa vielä majoitusmökkimme saunan lauteilla.

Paja oli kaikille erittäin antoisa kokemus!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *