AREGALA

Aregala Finland Gourmundo 2014 Tampereella 2.–4.10.2014

aregala

Mikä Aregala?

Aregala on Etelä-Amerikassa vuonna 1982 perustettu kulttuuri-gastronomiaa edistävä yhdistys, joka toimii tällä hetkellä yli 30 maassa ympäri maailmaa. Aregalan päätehtävänä on edistää eri kansallisuuksien kulinaristisia traditioita, verkostoitua ja järjestää koulutustilaisuuksia eri jäsenmaissa. Aregala Finland perustettiin 2013 ja yhdistys tuo nyt myös Suomeen ensi kertaa tapahtuman, jossa Aregalan palkitut huippukokit pitävät kokkinäytöstilaisuuksia ja opettavat nuorille kokkioppilaille sekä muille alasta kiinnostuneille omien maidensa ruokaperinteitä.

Tapahtuma Tampereella 2.–4.10.2014

2.–3.10.2014 järjestettävä koulutustilaisuus Tampereella TAMKissa tulee olemaan ainutlaatuinen mahdollisuus kaikille gastronomiasta kiinnostuneille päästä mukaan seuraamaan tosielämän huippukokkien työskentelyä sekä oppimaan uutta maailman eri ruokakulttuureista. TAMKiin saapuu 16 huippukokkia ympäri maailman, tule sinäkin mukaan!

Mitä Aregala tarjoaa?

1. Aregalan 16 huippukokkia pitää oman maansa kokkausworkshopin TAMKin harjoituskeittiössä ja mukaan otetaan 8 asiakasta/workshop. Asiakkaat saavat seurata ja valmistaa ruokalajit kokin opastuksella ja tunnin päätteeksi nauttia koko kolmen ruokalajin menun.
Workshoppien aikataulut ja listat löytyvät netistä: www.aregala.fi
Oppitunteja pääsee seuraamaan hintaan 50 euroa.

2. TAMKin auditorioon pääsee yleisöä seuraamaan opetusta Live Stream lähetyksellä suoraan harjoituskeittiöissä. Kaikki osallistujat saavat myös reseptit valmistettuihin menuihin. Auditorion yhteydessä on minimessualue, jossa on virvoke- ja napostelutarjoilua sponsoreilta. Asiakkalla on mahdollisuus tavata Aregalan kokkeja messualueella ja keskustella vapaasti heidän kanssaan.
Yhden päivän lipun hinta on 10 euroa.

3. Päätösillallinen 4.10.2014 Tampereen kauppahallissa tulee olemaan makujen sinfoniaa!
Jokainen kokki valmistaa oman maansa nimikkoannoksen eli lunastamalla lipun illalliselle saat 16 eri ruokalajia eri maasta ja 4 lasia viiniä. Lisäksi ohjelmassa on musiikkia ja esityksiä Etelä-Amerikkalaisilla mausteilla. Myös muita yllätyksiä luvassa!
Illallislippuja hintaan 100 euroa.

1 thought on “AREGALA

  1. Suurkiitos toisen vuoden restonomiopiskelijoille, Eventa Creative-tiimille ja opettajille Leila Kakko, Arja Luiro ja Tuija Ylä-Viteli hienosti läpiviedystä projektista! Tässä projektissa näkyi vieraanvaraisuus!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *