Opintojen alun tunnelmia restonomien monimuotokoulutuksessa

Parasta A-tiimiä

Varsinainen A-tiimi ja opiskelu alkoi 11.9. Ala Tutuksi opintojaksolla. Meille avattiin, mitä kurssilla tullaan tekemään. Silloin löysimme toisemme ja näin syntyi paras A-tiimi (kuva1.)

Kuva 1 (2)

KUVA 1. Paras A-Tiimi

Loimme ryhmälle pelisäännöt ja aloimme työstämään tiimitöitä. Seuraavana päivänä pääsimme ”lasten” kanssa luennolle, aiheena olivat johtaminen restonomien toimintaympäristössä ja ruoan monet merkitykset.

Teimme ennakkotehtävää esityskuntoon  (kuva2.).

Kuva 2

KUVA 2. Pohdintaa

Opettelimme myös tiedonhankintaa Tuija- tutorin kanssa, mutta missä oli Taru? =) Saimme esittää ennakkotehtävän toiselle ryhmälle iltapäivän aikana.

Ihastuimme toisiimme niin paljon, että perustimme fb-ryhmän ja roikuimme hangoutissa lähes päivittäin, varsinkin Siirin erityistoiveesta perjantai-iltaisin.

Opintojakson viimeisenä viikonloppuna torstaina tehtiin faaraon kirousta, mutta missä oli Harri? =) Ja perjantaina saavuimme raapimaan koulun ovia jo klo 07:00 aamulla… (kuva3.).

Kuva 3

KUVA 3.Onko täällä ketään?

Iltapäivällä Iina katosi koulun syövereihin eikä sen koommin näkynyt enää lauantainakaan. Lauantaina niihin syövereihin katosi myös Siiri… =)

Osa meistä pääsi osallistumaan myös italialaisen kokin opetukseen Aregala-tapahtumassa. Muut opiskelijat  pääsivät seuraamaan opetushetkeä TAMKin auditorioon Live Stream -lähetyksen välityksellä keittiöistä.
Kokin opastuksella teimme upean kakun (kuva 4).

Harri (1)

KUVA 4. Suklainen kakku

Tiimityöskentely on ollut HEHE-hauskaa ja Veli- Mattia ei löytynyt…

Terveisin A-Tiimi

Petteri, Mirva, Tiina, Iina, Siiri, Taru, Harri

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *