Restonomiopiskelijat esimiestehtävissä

12Pajon restonomiopiskelijat pääsivät näyttämään osaamistaan Atrian jouluruoka lanseeraustilaisuudessa 11.9.2014.
kuva 1 atria
Lyhyesti kerrottuna Atrialta oli tullut viestiä haluaisimmeko olla mukana järjestämässä jouluruokalanseerausta ja koska meillä on juuri valmistuneet uudet tilat, sopivat ne mainiosti juuri tämän kaltaiseen edustustilaisuuteen. Samalla pystyimme katsomaan olivatko tilat toimivat ja riittikö henkilöpaikkoja Atrian porukalle.

Tilaisuudessa opiskelijat saivat kokeilla taitojaan ja harjoitella esimiehenä olemista 1.vuoden restonomiopiskelijoille.

Tapahtuma järjestettiin buffet periaatteella, pöytiin oli katettu servetit ja ottimet valmiiksi, jotta jonottaminen nopeutuisi. Lämmin-, kylmä ja jälkiruoka oli eroteltu eri paikkoihin, jotta asiakkaille olisi selvä, mistä mitäkin löytyy. Atrian porukalla oli oma esittelypiste jossa he kertoivat uusista tuotteista ja meidän tehtävänä oli katsoa että homma toimii sulavasti.

kuva 2 atria

Päivän päätteeksi Atrian porukka oli todella tyytyväinen tiloihin ja meidän toimintaamme. Tilaisuus onnistui ja ylitti kaikki odotuksemme ! Asiakkailla oli paljon tilaa liikkua, ruoka ei loppunut kesken ja harjoittelu esimiesroolissa oli todella antoisa kokemus.

Iloisena yllätyksenä Atria tulee todennäköisesti olemaan TAMK:in yhteistyökumppani tästä lähtien !
12PAJO:n Restonomiopiskelijat toivottavat rauhaisaa joulun odotusta !

kuva 3 atria

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *