Kuohun Kuutamouinti

 

Kuohu

 Meidän projektimme Palvelutilanteiden johtaminen -opintojaksolla oli 7.11. pidetyn Kuutamouinnin järjestäminen yhteistyössä Kangasalan uimahalli Kuohun kanssa. Ryhmäämme kuului neljä henkilöä; Aki, Essi, Sami ja Susanna. Tapahtuman tarkoituksena oli tarjota asiakkaille viihtyisä ja erilainen liikuntatapahtuma. Meidän tavoitteenamme oli Kuutamouinnin kehittäminen, tapahtuman markkinointi ja kahvion myynnin lisääminen.

Olimme yhteydessä Kuohun toimitusjohtajaan, ja järjestimme hänen kanssaan muutamia tapaamisia, joiden aikana saimme tietoa aiemmista Kuutamouinneista sekä siitä, mitä he tämän vuoden Kuutamouinnilta toivoisivat. Saimme vastuualueeksemme markkinoinnin ja toiveen siitä, että voisimme kehittää uimahallin kahvioon jotain uutta, jotta kahvion myyntiä saataisiin lisättyä. Näiden lisäksi saimme tiedon markkinoinnin budjetista sekä siitä, että Kuutamouinti on tapahtumana erittäin asiakaslähtöinen, eikä tapahtumalla tavoitella varsinaista voittoa.

Kuutamouinnin markkinointikanavina käytettiin sanomalehtiä, julisteita, Kuohun koti- ja facebooksivuja sekä radiota. Vastuumme markkinoinnista oli loppujen lopuksi suunniteltua pienempää, mutta olimme joka tapauksessa markkinointisuunnittelussa aktiivisesti mukana ja toimme hyviä kehitysideoita, joita tulevissa Kuutamouinneissa voidaan hyödyntää.

Kuohun kahvioon kehitimme Kuutamouinnin ajaksi uuden tuotteen, jonka ideana oli tarjota terveellisempi vaihtoehto napostelulle. Kehittämämme cocktail -lautasen tuotteet olivat suurilta osin itse tehtyjä ja se koostuivat raikkaista ja tuoreista mauista suunnattuna tapahtuman aikuisille kävijöille. Cocktail -lautanen keräsi paljon kehuja niin Kuohun työntekijöiltä kuin asiakkailtakin. Lisäksi myyntiä oli tavoiteltua enemmän.

 

Cocktail -lautanenMenu

Tapahtumaa suunnitellessamme päätimme, että pidämme tapahtumassa myös asiakaspalautepistettä, jotta saisimme mahdollisimman hyvin tietoon, mitä asiakkaat Kuutamouinneilta toivovat. Pidimme tätä erittäin tärkeänä asiana, sillä asiakkaita vartenhan tapahtumaa järjestetään. Motivoimme palautteen antamiseen arpomalla sarjakortin Kuohuun vastanneiden kesken. Analysoimme saamamme palautteen ja teimme siitä koosteen, jonka annoimme Kuohun toimitusjohtajalle, jotta hän voi palautteen perusteella kehittää tulevia tapahtumia.

Kokonaisuudessaan yhteistyömme Kuohun kanssa sujui erittäin hyvin ja itse Kuutamouinti-ilta onnistui hienosti. Ryhmämme kemiat toimivat hyvin ja onnistuimme jakamaan työtehtävät tasapuolisesti. Lisäksi Kuohun henkilöstö oli erittäin tyytyväinen yhteistyöhön meidän kanssamme ja toivoivat jo uusia projekteja ja tapahtumia, joissa voisimme työskennellä heidän kanssaan.

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *