Sadonkorjuu Hotelli Rosendahlissa

Sadonkorjuu Hotelli Rosendahlissa 2015

Pirkanmaan Keittiömestarit ry:n Sadonkorjuu-juhla järjestettiin 24.10.2015 Hotelli Rosendahlissa. Me restonomit olimme mukana jo toista kertaa hoitamassa juhlajärjestelyjä, niin keittiön kuin salin puolella. Tiimimme toimeksianto oli tehdä juhlaan tilaustarjoilusuunnitelma sekä keittiömestareille aikataulu. Suunnittelu aloitettiin noin kuukautta ennen juhlaa. Tapasimme keittiömestareita sekä Rosendahlin hovimestarin. Lopullinen suunnitelma muuttui matkan aikana monta kertaa, mutta loppujen lopuksi saimme valmiiksi selkeät ja hyvät aikataulut ja tarjoiluprosessin.

Ennen juhlaa tiimimme teki esivalmisteluita keittiömestareiden johdolla koululla ja Rosendahlissa. Koululla valmistui muikkuterriini ja riisipyörykät. Tarjoilutiimi, joka käsitti suurimman osan ryhmästämme, kävi laittamassa edeltävänä päivänä salin kattauksen valmiiksi.

PA240441  PA240464

Itse juhla oli lauantaina 24.10.2015. Saavuimme paikalle hyvissä ajoin auttamaan ruokien esille laitossa ja kattauksen viimeistelyssä. Vieraat saapuivat klo 19. Tilaisuuden aikana avustimme Keittiömestareita ruokien esille laitossa, hoidimme tarjoilun Rosendahlin omien tarjoilijoiden kanssa. Illan päätyttyä pohdittiin vielä tilaisuuden kulkua suhteessa suunnitelmiin ja kunkin omaa oppimista suhteessa tavoitteisiin.

Vaikka päivä oli pitkä ja loppupäivä ehkä hieman raskaskin, oli se myös palkitseva kaikella hienoudellaan!

14resto kiittää ja kumartaa!

Tredun Kangasalan toimipisteen opiskelijoiden ja opettajan tekemä suklaataideteos

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *